Detalii despre ESL Intel Grand Slam – CS:GO

ESL și Intel au anunțat că vor acorda un premiu de un milion de dolari echipei care, pe o perioadă de un an, va câștiga patru din cele zece competiții organizate ori de ESL, ori de DreamHack, și care au fonduri de premii de cel puțin 200,000 USD.

ESL Intel Grand Slam

Și echipa care va câștiga doar trei competiții va fi premiată, însă cu condiția de a ieși cel puțin pe locul doi la un al patrulea concurs, pe durata unui an. În acest caz, echipa respectivă va primi 100,000 USD, însă cursa va continua, cel puțin până la expirarea termenului.
Odată ce o echipă câștigă patru competiții sau termenul de un an expiră, Grand Slam-ul se reia de la zero urmând același set de reguli.

Deocamdată însă, doar trei competiții marca ESL și DreamHack se încadrează în cerințele includerii lor in Grand Slam, ESL One Cologne 2017, DreamHack Masters Malmö 2017 și ESL One New York 2017. Ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, fondurile de premii ale unor competiții deja programate ar putea să fie mărite. Ce-i drept, în cazul unor competiții nu au fost încă anunțate fondurile de premii.

You may also like...

Lasă un răspuns