Organizația Renegades cumpărată de un jucător din NBA

Organizația Renegades a fost cumpărată în totalitate de jucătorul de baschet al celor de la Boston Celtics, Jonas Jerebko. Asta deși Renegades nu se bucură chiar de o reputație bună, în principal datorită scandalurilor succesive din League of Legends în care a fost implicată de către foștii proprietari.

1R0yqEW

Renegades, cunoscută preponderent pentru activitatea din CS:GO, deține divizii de CS:GO, League of Legends și Halo. Aparent, noul ei proprietar a făcut deja restructurări, înlocuind o parte a personalului și relocând sediul organizației din Australia în Rochester, Michigan. Va păstra intactă doar echipa de CS:GO și logo-ul organizatiei. În plus, a preluat și o echipa de Call of Duty și ar fi interesat să preia și una de Overwatch.

Jonas Jerebko nu este primul sportiv profesionist care bagă bani într-o organizatie de eSport. El a fost precedat de Shaquille O’Neal, care a investit în NRG eSports și de Rick Fox, care în 2015 a fondat organizația Echo Fox. Toți trei sunt jucători – sau foști jucători – din NBA.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *