Preview EU/NA LCS Summer Split 2017

În câteva zile se dă startul sezonului de vară 2017, așa că e timpul să aruncăm o scurtă privire asupra datelor generale ale competiției. LCS Summer Split 2017 va începe cu meciurile conferinței europene, sistemul competițional urmând a fi exact același ca și cel utilizat în sezonul de primăvară.

LCS Summer Split

Astfel, în EU LCS, echipele clasate pe primele trei locuri vor merge mai departe în playoff-uri, ocupantele locurilor întâi urmând a se duce direct în semifinale. Componența grupelor este următoarea:

Grupa A Grupa B
G2 Esports Mysterious Monkeys
Misfits H2k-Gaming
Fnatic Splyce
Team ROCCAT Team Vitality
Ninjas in Pyjamas Unicorns of Love

În America de Nord se va folosi tot sistemul de ligă, primele șase echipe urmând a trece mai departe în playoff-uri, locurile unu și doi urmând a se duce direct în semifinale.

Cloud9
Team EnVyUs
Counter Logic Gaming
Echo Fox
Team Liquid
Team SoloMid
FlyQuest eSports
Immortals
Phoenix1
Team Dignitas

În sezonul acesta își va face debutul Mysterious Monkeys, care a ajuns în EU LCS după ce a preluat slotul câștigat de Misfits Academy în Summer Promotion 2017. De asemenea, Ninjas in Pyjamas a revenit în circuitul de LoL prin preluarea slotului câștigat de Fnatic Academy în aceeași sesiune de Summer Promotion. Echipele retrogradate sunt GIANTS! Gaming și Origen.

You may also like...

Lasă un răspuns